Vandaag ontvangt Gent BC internationale toppers die speciaal uit Nederland komen naar “Level Up Session 2 – Teamleader invites”, gecohost door Jeroen De Wit, CEO van Teamleader CRM. Teamleader heeft Europese marktleiderambities en haalde in een serie B ronde 10 miljoen euro op in november. In deze sessie gaat Jeroen De Wit in op de vraag wat scale-ups nodig hebben om succesvol te zijn en deelt hij kennis en wijsheid met zijn gasten. Koen Thijssen, Founder en Managing Director van Bloomon (wereldbedrijf in wording door onder andere de grootste investering in de geschiedenis van Fortino Capital), Thijs Bosgoed, CEO van BuyBay (online verkoper van retourproducten) en Stefan Tournoy, ‎Co-Founder van Vente-Exclusive.com (+300 miljoen Euro jaarlijks e-commerce omzet) nemen plaats op de sofa en gaan in gesprek met Jeroen De Wit.
Meer informatie? Klik dan hier.